ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!
Η πολυετής παρουσία της οικογένειας Χατζηρήγα και των συνεργατών της στο χώρο του αυτοκινήτου, είχε σαν αποτέλεσμα να δει τους κόπους της να ανταμείβονται στην περιοχή των Βορείων Προαστίων Αττικής, το 1998.
Στις ολοκαίνουργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Λ. Αμαρουσίου 19 στη Λυκόβρυση, στεγάστηκε το πάθος για την αυτοκίνηση. Με οδηγό το όραμα μας, στη MOTOREN ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ ΕΠΕ καταφέραμε τα τελευταία χρόνια να προσφέρουμε σε εσάς τα πιο αξιόπιστα και ασφαλέστερα αυτοκίνητα, πάντα με τις ευνοϊκότερες χρηματοδοτήσεις της αγοράς.
Οι συνεχείς απαιτήσεις σας για ¨ξεχωριστά¨ μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW - και όχι μόνο - όπου η εξαιρετική τους κατάσταση θα πρέπει να συμβαδίζει με τον πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και πολυτέλειας, μας ώθησε το 2001 στη δημιουργία εισαγωγικού τμήματος αυτοκίνητων από τις ευρωπαϊκές χώρες της Γερμανίας, Γαλλίας και Λουξεμβούργου.
Παράλληλα η MOTOREN ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ ΕΠΕ τόλμησε και σε έναν διαφορετικό τομέα. Ακολούθησε μια τριετία διακρίσεων για το νεαρό Γιώργο Χατζηρήγα στο χώρο των Αγώνων Αυτοκινήτου όπου και στέφθηκε Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος διαδοχικά. Αυτή η πανελλαδική αναγνώριση, μας επιτρέπει και μας υποχρεώνει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε θέματα ασφάλειας και τεχνογνωσίας μέσω των εγγυημένων αυτοκινήτων μας στους μελλοντικούς οδηγούς.
Η ανοδική πορεία της MOTOREN ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ ΕΠΕ δε σταμάτησε εκεί! Επιδεικνύοντας συνέπεια και σοβαρότητα όλα αυτά τα χρόνια επεκτείνουμε τον εκθεσιακό χώρο στη Λ. Αμαρουσίου 19, ενώ το 2007 επενδύσαμε προσθέτοντας στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, ένα νέο κατάστημα στη Λ. Ιφιγενείας 67 στη Ν. Ιωνία, δίπλα στο Carrefour.
Το μέλλον τηςMOTOREN ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ ΕΠΕ βασίζεται σε σχέσεις εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας.
ΠΡΟΦΙΛ-ΙΣΤΟΡΙΑ | ΑΓΩΝΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
MOTOREN (c) 2007
All rights reserved.
Designed by